Led Wall voor als je echt indruk wilt maken

Een LED Wall wordt steeds vaker ingezet als communicatiemiddel. Zowel op binnen als buitenlocaties. En dat is niet gek want een Led Wall geeft u de mogelijkheid om heel visueel te communiceren richting grote groepen mensen. Of u uw doelgroep nu wilt voorzien van praktische informatie of uw merk kracht bij wilt zetten met branding en advertising. Door de immense afmetingen én het heldere beeld wordt uw boodschap altijd gezien. Met een Led Wall maakt u écht indruk.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Een Led Video Wall kent geen beperkingen in vorm en afmetingen

Een ander groot voordeel van een Led Wall is dat deze perfect af te stemmen is op zijn omgeving. Doordat een Led Wall wordt gevormd door kleinere led kabinetten aan elkaar te koppelen, kunt u uw Led Wall iedere vorm en afmeting geven die u wenst. Een smal hoog muurtje of een dunne rand langs de roltrap? Met Led kunt u uw fantasie de vrije loop laten en de meest creatieve configuraties maken. Doordat het beeld perfect in een omgeving mengt, komt uw boodschap nog beter tot zijn recht.

Specifieke oplossingen voor Indoor- en outdoor led

Een Led Wall is zowel geschikt voor imposante communicatie binnen als buiten. Beide situaties vragen wel om een ander type technologie en oplossing. AVL Solutions biedt zowel Indoor Led Wall oplossingen als Outdoor Led Wall oplossingen.

Indoor LED Wall
Outdoor LED Wall

Een Led Video Wall voor het raam die wel licht doorlaat

Wilt u een Led Wall voor of achter uw raam zonder dat het licht geblokkeerd wordt? Dan is een transparante Led Wall de oplossing waar u naar op zoek bent. Doordat de LED’s in aparte strips opgebouwd worden, kan er tussen deze strips nog licht naar binnen schijnen terwijl van buitenaf uw boodschap perfect leesbaar is.

Transparante Led Schermen

Uw LED Wall Total Solution Provider

Wij zijn een AV-ICT Total Solution Provider wat inhoudt dat we de oplossing van A tot Z voor u realiseren. Wij bieden onder andere het volgende:

  • LED Wall hardware (schermen, ophangsystemen en players)

  • LED Wall software, (AVL narrow casting, template design, beheer en planning)

  • Configuratie & installatie

  • Montage van LED panels en players

  • Project management en training

  • Uitgebreide service en support mogelijkheden

  • Vrijblijvende demo in ons demo centrum

Download de brochure

AVL LED Wall brochure

Complete Led Wall oplossingen

Het aanschaffen van een Led Wall is een grote investering, dat snappen wij. Met Led Walls van verschillende fabrikanten hebben we voor iedere budget en omgeving de juiste oplossing. We leveren daarbij niet alleen de led kabinetten zelf maar ook montagebeugels en de benodigdheden voor de aansturing. Kortom; wij verzorgen de totale oplossing voor u.

Van advies tot onderhoud

We begeleiden u tijdens het gehele proces van A tot Z. Van locatie bezichtigingen en advies op maat tot installatie en onderhoud. Indien gewenst kunnen wij zelfs de content verzorgen. Geheel in uw huisstijl en afgestemd op uw doelgroep.

Toch liever een LCD Videowall?

Alles over onze LCD Videowalls

Meer informatie over onze LED Wall oplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

Indoor LED scherm
led schermen

INDOOR

LED WALL

Een Indoor Led Scherm voor heldere communicatie in boardrooms, auditoria, showrooms, ontvangsthallen en winkelcentra. Van A tot Z gerealiseerd.
Lees meer…
Outdoor LED walls
led schermen

OUTDOOR

LED WALL

Met een Outdoor Led Scherm creëer je een blikvanger die verrast en indruk maakt op uw publiek. Nooit meer duur drukwerk en altijd actuele communicatie.
Lees meer…
Transparante Led Wall
led schermen

TRANSPARANTE

LED WALL

Verander, met een Transparant Led Scherm, uw raampartij of andere glazen oppervlakte in een dynamisch communicatievlak. Met behoud van zicht en lichtinval.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: