Indoor LED Scherm

Bent u op zoek naar een Indoor Led Scherm om op een binnenlocatie visueel overtuigend te communiceren? Bijvoorbeeld naar uw medewerkers of klanten? Dan bent u bij AVL aan het juiste adres. AVL biedt Indoor Led Videowalls met verschillende pixel pitches (afstand tussen de pixels) en helderheden. Afhankelijk van de locatie, kijkafstand en het soort content dat u wilt tonen zorgen we voor de beste en meest kostenefficiënte oplossing voor uw situatie.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Indoor Led Scherm steeds populairder

Waar voorheen LED voornamelijk werd ingezet voor buitencommunicatie, zie je nu ook steeds meer organisaties gebruiken maken van een Indoor Led Scherm. Een van de redenen is dat led de laatste jaren veel goedkoper is geworden. Maar ook het feit dat led pixels steeds kleiner zijn geworden draagt bij aan de populariteit. Omdat de afstand tot het scherm binnen vaak minder groot is dan buiten zorgen deze kleinere pixels voor een betere beeldbeleving.

Een belangrijk verschil tussen een Indoor LED Videowall en een Outdoor Led Scherm is de helderheid. Een Indoor Led Scherm geeft meer dan genoeg licht om binnen een fantastisch beeld te tonen zonder je te verblinden. Een Outdoor Led Scherm geeft voor binnen echt te veel licht.

Een Indoor Led Videowall als serieus alternatief voor een LCD Videowall

Een Indoor Led Wall is zowel geschikt voor in boardrooms, auditoria en presentatieruimtes als voor in ontvangsthallen, kantines, showrooms, stations en winkelcentra. Het is een serieus alternatief voor een traditionele videowall die is opgebouwd uit LCD schermen. Het grote voordeel van led is dat je geen zichtbare naden hebt, je iedere gewenste vorm en formaat kunt maken en de kleuren ook na jaren nog net zo fel en levendig zijn.

Toch liever een LCD Videowall?

Alles over onze LCD Videowalls

Complete Indoor Led Wall oplossing

Wij leveren niet alleen uw Indoor Led Wall, maar installeren en onderhouden deze ook voor u. Alle benodigde apparatuur én software voor slimme aansturing wordt daarin meegenomen. U kunt alle soorten bestanden tonen in de volgorde die u wenst. Of u nu video met afbeeldingen of tekst wilt afwisselen, of meerdere video’s achter elkaar wilt laten zien. Alles is mogelijk. Zelfs content uit uw database kan automatisch op uw Indoor led Wall getoond worden.

Indoor LED Wall
Indoor LED Wall
Indoor LED Wall

Meer informatie over onze Indoor LED schermen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

LED WALLS
led schermen

LED WALL

OVERZICHT

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. Complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten.
Lees meer…
Outdoor LED walls
led schermen

OUTDOOR

LED WALL

Met een Outdoor Led Scherm creëer je een blikvanger die verrast en indruk maakt op uw publiek. Nooit meer duur drukwerk en altijd actuele communicatie.
Lees meer…
Transparante Led Wall
led schermen

TRANSPARANTE

LED WALL

Verander, met een Transparant Led Scherm, uw raampartij of andere glazen oppervlakte in een dynamisch communicatievlak. Met behoud van zicht en lichtinval.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: