Transparant Led Scherm; ideaal voor communicatie op glazen gevels

Wilt u graag op een dynamische manier met uw omgeving communiceren met een Led Scherm voor óf achter uw raam? Maar dan zonder dat de lichtinval en het zicht van buiten geblokkeerd wordt? Dan is een Transparant Led Scherm van AVL dé oplossing waar u naar op zoek bent.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Voordelen Transparant Led Scherm

  • Van buiten een dynamisch full color led screen

  • Van binnen licht en zicht doorlatend

  • Diverse montagemogelijkheden

  • Lichtgewicht en ruimtebesparend

  • Weinig onderhoud nodig

  • Geluidloos

  • Content perfect zichtbaar onder alle weersomstandigheden en vanuit alle hoeken

  • Automatische helderheidssensoren besparen energie en zorgen altijd voor de juiste lichtintensiteit

Binnen geen hinder van een Transparant Led Scherm

Een Transparant Led Screen verandert uw raampartij in een uniek communicatie-oppervlak. Met een transparantie tot wel 85% blijft de lichtinval in uw bedrijfsruimte of etalage gegarandeerd goed. Ook is van binnenuit het (video)beeld niet zichtbaar. Het zorgt ervoor dat niemand gestoord wordt door het scherm en het werkklimaat niet negatief beïnvloed wordt. Kortom u heeft alleen de voordelen van een dynamische Led Wall zonder nadelen.

Transparant led screen

Zicht naar binnen én buiten blijft behouden

Ook kunt u met een Transparant Led Scherm voor het raam nog steeds van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen kijken. Dat maakt een Transparant Led Screen ideaal voor in etalages en showrooms maar bijvoorbeeld ook voor bioscopen of andere semi openbare gebouwen met een transparant karakter.

Boodschap perfect zichtbaar vanuit alle hoeken en onder alle weersomstandigheden

De lichtopbrengst van een Transparant Led Screen doet niet onder voor een normaal Outdoor Led Scherm. Ook bij een transparant display is uw boodschap onder alle omstandigheden perfect zichtbaar. Zelfs in de volle zon op een warme zomerdag. Ook de kijkhoek is bij een Transparant Led Scherm dik in orde. Of u nu recht voor het scherm staat of in een hoek van 160 graden kijkt. Uw boodschap is altijd 100% zichtbaar. En als de zon minder fel schijnt? Dan zorgen de ingebouwde sensoren ervoor dat de helderheid daar automatisch op aangepast wordt.

Ook een Transparant Led Screen inzetten?

Heeft u een gevel of een ander groot glazen oppervlak die in in wilt zetten om levensgroot en indrukwekkend te communiceren? Neem contact op met AVL Solutions voor een aanbieding op maat.

Ook een Transparant Led Screen inzetten?

Heeft u een gevel of een ander groot glazen oppervlak die u in wilt zetten om levensgroot en indrukwekkend te communiceren? Neem dan contact op met AVL Solutions voor een aanbieding op maat. Vul onderstaand formulier in of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

LED WALLS
led schermen

LED WALL

OVERZICHT

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. Complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten.
Lees meer…
Indoor LED scherm
led schermen

INDOOR

LED WALL

Een Indoor Led Scherm voor heldere communicatie in boardrooms, auditoria, showrooms, ontvangsthallen en winkelcentra. Van A tot Z gerealiseerd.
Lees meer…
Outdoor LED walls
led schermen

OUTDOOR

LED WALL

Met een Outdoor Led Scherm creëer je een blikvanger die verrast en indruk maakt op uw publiek. Nooit meer duur drukwerk en altijd actuele communicatie.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: