Narrowcasting: Uw eigen tv kanaal

Narrowcasting heeft grote voordelen boven andere marketing tools. Je bereikt potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing. AVL Solutions biedt de voor u ontwikkelde webapplicatie, professionele hardware, content en installatieservice een zeer gebruiksvriendelijk en compleet narrowcasting systeem.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Narrowcasting systeem geschikt voor iedere industrie

Het AVL Narrowcasting systeem is geheel gebaseerd op webOS en Android; de geïntegreerde besturingssystemen op de narrowcasting schermen van LG en Philips. De software is geschikt voor elke industrie, met een focus op corporate, horeca, retail en venues.

Narrowcasting in restaurants

Corporate narrowcasting

Spreek klanten aan, geef werknemers waardevolle informatie en communiceer heldere instructies. Kies voor de meest opvallende wijze, op een subtiele manier. Zakelijke communicatie van AVL Narrowcasting die indruk maakt.

narrowcasting

Retail narrowcasting

De tijd die klanten zich in uw winkel bevinden is kostbaar. Dat weten we bij AVL Solutions. Bereik met onze retail-kanalen tot 15% meer omzet in de winkel, volledig aanpasbaar op uw unieke branding.

Narrowcasting in de retail

Narrowcasting in venues

Venues kunnen niet meer zonder digital signing. Met AVL Narrowcasting past u beschikbaarheid, routing en tijden aan in een handomdraai en toont u bezoekers trailers, aanbiedingen en menu’s volledig in uw huisstijl.

Narrowcasting in de horeca

Narrowcasting in de horeca

Creëer mogelijkheden, geen teleurstellingen. Zorg voor een dynamische menukaart of entertain je gasten tijdens het wachten. AVL Narrowcasting levert het meest geavanceerde narrowcasting systeem voor horeca tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Narrowcasting in de horeca

Uw huisstijl doorgevoerd in professionele templates

AVL Narrowcasting maakt gebruik van diverse templates, voor alle mogelijke toepassingen. Kies voor een creatieve, zakelijke of informatieve uitstraling. Met alle ruimte voor uw huisstijl. Nog een stapje verder? Onze Content Studio maakt speciaal op maat gemaakte narrowcasting content, toegespitst op de branding van uw merk of onderneming.

Narrowcasting software oplossingen

Meer informatie over onze Narrowcasting oplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

narrowcasting schermen
narrowcasting

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…
narrowcasting player
narrowcasting

NARROWCASTING

PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…
narrowcasting content
narrowcasting

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…
narrowcasting software
narrowcasting

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…
narrowcasting installatie
narrowcasting

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…
narrowcasting startset
narrowcasting

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: