Uw narrowcasting content maken wij graag

Op het maken van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Dat beseffen wij ons heel goed. Daarom kunt u voor de programmering en de grafische opmaak van uw narrowcasting content ook gebruik maken van onze expertise.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Voor iedere branche een specialist

Ons narrowcasting pakket: AVL Narrowcasting is breed toepasbaar maar heeft ook zeer specifieke branche-gebonden eigenschappen. Of het nu de autobranche, zorg, educatie of een kantoorlocatie is. Voor elke toepassing hebben wij specialisten die u ondersteunen bij de ontwikkeling van uw narrowcasting content.

Digitale menuborden

Met digitale menuborden bespaart u kostbare tijd en onnodige kosten. Binnen een paar seconden worden gerechten toegevoegd, de dagschotel in prijs verlaagd of een uitverkocht menu verwijderd. Alles in een handomdraai. Centraal kunnen het assortiment, de prijzen en de visuals worden bijgehouden en aangepast. De content van uw digitale menukaarten kan daarbij voor elke locatie afwijken indien gewenst. Het systeem is echter zo eenvoudig, dat ook een vestiging lokaal het scherm eenvoudig kan bedienen.

Lees meer over onze digitale menuborden en de uitgebreide mogelijkheden.

digitaal menubord

Contentplan aan de hand van de 4 W’s

Narrowcasting of digital signage is een communicatietool die een grote toegevoegde waarde kan hebben binnen uw organisatie. Het is daarom heel belangrijk dat u een goed contentplan maakt over wat u precies wilt communiceren aan uw doelgroep. En waar!

AVL Solutions analyseert uw narrowcasting doel aan de hand van de zogenaamde 4 W’. Deze analyse en de daarop afgestemde narrowcasting content zijn doorslaggevend voor een succesvolle oplossing.

 1. Wie?

 2. Wat?

 3. Wanneer?

 4. Waar?

narrowcasting content

Narrowcasting content in uw huisstijl

Uw boodschap moet helder en duidelijk zijn en bij voorkeur in lijn met uw huisstijl. AVL Solutions beschikt over een team van creatieve content professionals met ruime ervaring in narrowcasting content design. Ons team van creatieve content professionals ontwikkelt, samen met u, eventueel op contractbasis of in opdracht, de juiste narrowcasting content in de vorm van AVL Narrowcasting templates waardoor u compleet ontzorgd bent.

Narrowcasting templates

Aan de hand van een intakegesprek wordt voor u een tailor made contentplan samengesteld. Op basis van het contentplan en de 4 W’s worden uw narrowcasting templates ontworpen. Deze worden na uw akkoord in de online AVL Narrowcasting software geplaatst. Vanzelfsprekend voorzien wij de verschillende templates gelijk van de juiste content zodat u direct van start kunt. AVL narrowcasting templates zijn eenvoudig toegankelijk en onbeperkt te hergebruiken.

Diverse media types in uw narrowcasting content

Binnen de op maat gemaakte templates kan onder andere de volgende media getoond worden:

 • Afbeeldingen

 • Films en animaties

 • Teksten

 • RSS / xml (nieuws) feeds

 • Ticker tapes (scrollende nieuwsbalk)

 • Websites

 • Nieuws widgets zoals; weer/ verkeer, OV informatie, etc.

Neem contact op voor informatie over narrowcasting content

Kortom, de creatieve content professionals van AVL Solutions helpen u graag met het ontwikkelen van perfecte, op maat gesneden narrowcasting content. De content afdeling van AVL Solutions zorgt voor een duidelijke communicatie van uw boodschap. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Zo bereikt u precies de juiste doelgroep, met de juiste, op maat gesneden, boodschap.

narrowcasting software

Meer informatie over onze Narrowcasting content mogelijkheden?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

narrowcasting schermen
narrowcasting

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…
narrowcasting player
narrowcasting

NARROWCASTING

PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…
narrowcasting content
narrowcasting

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…
narrowcasting software
narrowcasting

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…
narrowcasting installatie
narrowcasting

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…
narrowcasting startset
narrowcasting

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: