Installeren van uw narrowcasting systeem

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting systeem geheel werkend op. Onze gespecialiseerde, VCA gecertificeerde AV engineers, zorgen er voor dat al uw narrowcasting schermen vakkundige worden gemonteerd volgens de specificaties van de leverancier. Uiteraard met de software geïnstalleerd en voorzien van de juiste templates.

Vanzelfsprekend kunt u ook een gebruikerstraining volgen van ons narrowcasting systeem.

Narrowcasting Support Services

Met onze standaard Foundation Care krijgt u toegang tot het AVL Narrowcasting online helpcenter en kunt u de klantenservice per e-mail eenvoudig bereiken. Zo lost u zelf kleine problemen eenvoudig op. Of kies voor onze uitgebreide service Priority Care en laat onze support desk actief met je meedenken via remote control en tips geven over de inhoudelijke invulling. De keuze is aan u.

narrowcasting schermen
narrowcasting

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…
narrowcasting player
narrowcasting

NARROWCASTING
PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…
narrowcasting content
narrowcasting

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…
narrowcasting software
narrowcasting

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…
narrowcasting installatie
narrowcasting

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…
narrowcasting startset
narrowcasting

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Meer weten over onze narrowcasting
montagedienst of Support Service?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is dealer van de volgende merken:

Deel deze pagina, kies uw platform: