Narrowcasting Media Player

Een narrowcasting player is het tweede hardware component van een narrowcasting oplossing. De narrowcasting media player is als het ware een kleine computer waar de narrowcasting content en de afspeelplanning op staat. Denk aan templates, mediabestanden en andere data die u wilt tonen. De player stuurt de content naar het scherm op het door u gewenste moment.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Geïntegreerde of externe
narrowcasting media player

Narrowcasting voor zakelijk gebruik

Veel schermen, waaronder de narrowcasting schermen van LG, Philips en Samsung worden tegenwoordig standaard uitgerust met een narrowcasting media player waardoor een extra kastje achter het scherm niet nodig is. Voor veeleisende narrowcasting toepassingen met zwaardere content kan het alsnog nodig zijn een wat krachtigere pc te gebruiken als narrowcasting player. Ook is het mogelijk om één of meerdere players in een netwerk samen te voegen. Waardoor uw narrowcasting oplossing centraal te beheren en aan te sturen is.

Helemaal afgestemd
op uw oplossing

Narrowcasting players

AVL Solutions heeft diverse narrowcasting media players in het assortiment. Hierdoor kunnen wij altijd uw narrowcasting oplossing optimaal afstemmen op uw doel. Wij adviseren u graag welke narrowcasting player voor u het meest ideaal is.

Wilt u meer informatie over onze Narrowcasting players?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meer informatie over onze Narrowcasting players?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

narrowcasting schermen
narrowcasting

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…
narrowcasting player
narrowcasting

NARROWCASTING
PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…
narrowcasting content
narrowcasting

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…
narrowcasting software
narrowcasting

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…
narrowcasting installatie
narrowcasting

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…
narrowcasting startset
narrowcasting

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: