Narrowcasting schermen voor elke omgeving

Narrowcasting schermen zijn voor uw publiek het meest zichtbare onderdeel van uw narrowcasting oplossing en de sleutel voor het overbrengen van uw boodschap. AVL Solutions levert informatieschermen van Samsung, LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Wij hebben altijd een scherm dat perfect past in uw omgeving en geschikt is om uw boodschap te maximaliseren.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Narrowcasting schermen

LG Narrowcasting
schermen

lg narrowcasting schermen

LG levert innovatieve narrowcasting schermen met een geïntegreerde mediaspeler voor een bijzonder scherpe prijs. De software van AVL Narrowcasting sluit naadloos aan op het besturingssysteem van LG en is zeer eenvoudig te gebruiken. Daarbij is LG een kwalitatief goed merk met een uitstekende reputatie. Niet voor niets worden LG schermen op grote schaal ingezet als informatieschermen.

Philips Narrowcasting
schermen

philips narrowcasting schermen

Philips narrowcasting schermen zijn standaard uitgerust met Android. Android heeft zich ruimschoots bewezen als stabiel en veilig besturingssysteem en biedt een eenvoudige en intuïtieve interface. De AVL Narrowcasting software is hier geheel op afgestemd en zorgt voor een goede interactie met het informatiescherm.

Samsung Narrowcasting
schermen

Samsung narrowcasting schermen

AVL Narrowcasting levert ook Samsung innovatieve narrowcasting schermen met een geïntegreerde mediaspelers. De software van AVL Narrowcasting sluit hier geheel aan op het besturingssysteem van Samsung en is heel eenvoudig in gebruik. Niet voor niets worden Samsung schermen op grote schaal ingezet als informatieschermen. Denk hierbij eens aan alle schermen op de luchthaven Schiphol.

Heeft u al een informatiescherm van een ander merk?
Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meer informatie over onze Narrowcasting schermen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

narrowcasting schermen
narrowcasting

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…
narrowcasting player
narrowcasting

NARROWCASTING

PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…
narrowcasting content
narrowcasting

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…
narrowcasting software
narrowcasting

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…
narrowcasting installatie
narrowcasting

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…
narrowcasting startset
narrowcasting

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: