U bent nu hier: ://Narrowcasting software: zelf regisseur van uw content | AVL Solutions
Narrowcasting software: zelf regisseur van uw content | AVL Solutions2019-10-29T20:49:32+00:00

Narrowcasting software. Het hart van uw narrowcasting oplossing

Narrowcasting software is het hart van een narrowcasting oplossing. Het zorgt ervoor dat uw boodschap wordt getoond op de plek en het moment dat u wenst. AVL Narrowcasting is een van de grootste spelers in het ontwikkelen van narrowcasting software. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Uiteraard ook geschikt voor online narrowcasting.

Narrowcasting software licentie

Onze narrowcasting software hoeft u niet zelf aan te schaffen, maar ontvangt u als een licentie (SaaS). AVL Solutions zorgt voor de installatie, onderhoud en het beheer.

Zonder grafische of technische kennis te gebruiken

De AVL Narrowcasting software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen, apart of gezamenlijk, aan een presentatie werken. Zonder enige grafische of technische kennis. Het opzetten, programmeren en beheren van uw campagnes is heel eenvoudig.

Media toevoegen

Template opmaken

Campagne aanmaken

Presentatie publiceren

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…

NARROWCASTING
PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken:

WhatsApp chat