Narrowcasting software. Het hart van uw narrowcasting oplossing

Narrowcasting software is het hart van een narrowcasting oplossing. Het zorgt ervoor dat uw boodschap wordt getoond op de plek en het moment dat u wenst. AVL Narrowcasting is een van de grootste spelers in het ontwikkelen van narrowcasting software. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Uiteraard ook geschikt voor online narrowcasting.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Narrowcasting software licentie

Onze narrowcasting software hoeft u niet zelf aan te schaffen, maar ontvangt u als een licentie (SaaS). AVL Solutions zorgt voor de installatie, onderhoud en het beheer.

Zonder grafische of technische kennis te gebruiken

De AVL Narrowcasting software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen, apart of gezamenlijk, aan een presentatie werken. Zonder enige grafische of technische kennis. Het opzetten, programmeren en beheren van uw campagnes is heel eenvoudig.

AVL Solutions Narrowcasting software
narrowcasting software

Media toevoegen

narrowcasting software templates

Template opmaken

narrowcasting software campagnes

Campagne aanmaken

narrowcasting software kanaal

Presentatie publiceren

Maak kennis met AVL-TV

Het cloudgebaseerde narrowcasting-platform waarmee u content vanaf internet betaalbaar en professioneel kunt ontwerpen, plannen en weergeven.

AVL-TV Narrowcasting software

AVL-TV maakt narrowcasting eenvoudig, professioneel en effectief. Als u uw klanten, medewerkers, studenten of bezoekers wilt betrekken met inhoud die impact heeft en uw boodschap overbrengt, is AVL-TV iets voor u.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Download brochure
AVL-TV Narrowcasting solutions

Meer informatie over onze Narrowcasting software?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

narrowcasting schermen
narrowcasting

NARROWCASTING
SCHERMEN

AVL Solutions levert informatieschermen van LG en Philips gemaakt voor professioneel gebruik en in uiteenlopende formaten. Voor iedere omgeving het juiste scherm.
Lees meer…
narrowcasting player
narrowcasting

NARROWCASTING

PLAYERS

AVL levert complete narrowcasting oplossingen. Inclusief narrowcasting media players. Wij adviseren u graag welke player voor u het meest ideaal is.
Lees meer…
narrowcasting content
narrowcasting

NARROWCASTING
CONTENT

Het ontwerpen van goede narrowcasting content heeft niet iedereen zijn focus. Wij doen het graag voor u. In uw huisstijl aan de hand van een helder contentplan.
Lees meer…
narrowcasting software
narrowcasting

NARROWCASTING
SOFTWARE

Narrowcasting software is het hart van uw narrowcasting oplossing. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl.
Lees meer…
narrowcasting installatie
narrowcasting

NARROWCASTING
INSTALLATIE

AVL Narrowcasting levert uw narrowcasting oplossing geïnstalleerd en werkend op. Zo hoeft u zich vanaf nu alleen op uw boodschap te concentreren.
Lees meer…
narrowcasting startset
narrowcasting

NARROWCASTING
STARTSETS

AVL Narrowcasting biedt diverse narrowcasting pakketten waarmee u in een keer klaar bent om uw publiek te bereiken. En dat voor een vaste scherpe prijs.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: