Audiovisuele ruimte inrichting

AVL Solutions richt ruimtes in om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen met behulp van audiovisuele middelen. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op!

LCD en LED Displays

De display’s uit ons ruime assortiment kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Informeren en communiceren, daar gaat het om.  Of uw bedrijf nu op zoek is naar rijke kleuren om producten te promoten, scherpe weergave van tekst en afbeeldingen, heldere videoreclames of een video-wall met meerdere displays. Onze displays zorgen voor de allerbeste kijkbeleving door constant hoge prestaties en uitstekende leesbaarheid. Vanzelfsprekend levert AVL Solutions uitsluitend LCD en LED displays van gerenommeerde merken. Onze grote range aan displays zijn beschikbaar in Full HD, 4K en 8K resolutie. Vanzelfsprekend staan onze AV engineers klaar om uw display op vakkundige wijze te installeren en te bevestigen. Diverse soorten vergaderruimten afgestemd op diverse type vergaderingen. AVL Solutions adviseert u met plezier over de beste oplossing. Zowel voor grote vergaderruimtes, boardroom, huddle rooms en presentatieruimtes hebben we altijd een oplossing.

We gebruiken de beste producten van zowel Extron als Crestron voor de besturing van presentatie ruimtes. Control panels voor op- en inbouw, maar ook full-color touch bedieningpanelen monteren, programmeren en installeren we vakkundig door onze gecertificeerde AV-engineers.

Video conferencing

Binnen veel bedrijven zijn vergaderingen en meetings aan de orde van de dag. Een bespreking hier, een overleg daar en voor u het weet bent u weer een dag aan kantoor gebonden. Of toch niet? Het is tegenwoordig helemaal niet meer nodig om vergaderingen af te stemmen op de fysieke aanwezigheid van de deelnemers.

Met behulp van video conferencing brengt u de deelnemers samen in een virtuele meetingroom. Dat betekent dat u voor vergaderingen niet langer op één plek hoeft te zijn: ook op afstand, vanuit huis of onderweg kunt u als gelijkwaardige deelnemer meedoen aan de vergadering.

AVL Solutions biedt voor elke type bedrijf ongeacht de bedrijfsgrootte een passende video conference oplossing. Bekijk onze stand alone en Bring Your Own Device oplossingen en ontdek welke video conference oplossing het beste past bij uw situatie.

Video Conferencing
Lees meer over Video conferencing

Het gemak van draadloos presenteren

Draadloos presenteren betekend geen rondslingerende kabels en ingewikkelde instellingen meer, en direct klaar om te presenteren zonder gedoe vanaf allerlei devices zoals een PC, laptop, (met windows of Mac OS X) of tablets en telefoons met iOS en Android besturingssystemen.

Draadloos Presenteren in elke vergaderruimte

Tegenwoordig brengt iedereen zijn eigen device mee (BYOD) en hebben gebruikers diverse besturingssystemen voor hun Laptop, MacBook, telefoon of tablet, en daarmee ook allerlei verschillende aansluitingen, zoals bv. HDMI, Thunderbolt of Displayport. Met onze professionele draadloze presentatie systemen hebben we voor alle eisen een oplossing.

Barco Clickshare

Onze veel verkochte draadloze presentatie systemen

Barco Clickshare

Barco Clickshare

Airtame

Airtame

Crestron Air media

Crestron Airmedia

Lumens Tapshare

Lumens Tapshare TS20

Voordelen van onze professionele draadloze presentatie systemen!

Een laptop, tablet of smartphone zijn veel gebruikt en worden meegenomen naar een vergaderruimte. Dan is het natuurlijk zaak dat elke gebruiker zonder gedoe zijn device kan koppelen aan een beamer of grote display.

Voordelen draadloos presenteren

  • Presentaties delen met andere deelnemers

  • PowerPoint presentatie draadloos bedienen

  • Met meerdere personen tegelijk presenteren

  • Geen losse kabels meer

  • Bestanden op je smartphone of tablet delen

Interactief presenteren met een multi-touch screen

AVL Solutions biedt interactieve multi-touch schermen met whiteboard-functionaliteit die kunnen worden gebruikt voor samenwerkingsprojecten en voor ‘Breng uw eigen apparaat’ (BYOD)-omgevingen met inbegrip van klaslokalen, seminar-zalen, vergaderzalen, kantoren, collegezalen en presentatieruimten.

Bovendien zijn onze intuïtieve en robuuste touch schermen ontworpen om met uw publiek of bezoekers te interageren.

Neem contact met ons op voor advies op maat.

AVL Solutions touch screen

AVL Solutions kan veel voor u betekenen:

  • Leveren van betaalbare professionele draadloze presentatie systemen.

  • Indien gewenst doen we de montage op locatie door onze AV-installateur

  • Deskundig advies

  • Heldere instructie en helpdesk

Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

Videowall in de receptie
narrowcasting

NARROWCASTING

Bereik uw potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing met narrowcasting van AVL Solutions. Compleet van hardware tot software en content.
Lees meer…
Videowalls in de showroom

VIDEOWALLS

AVL Solutions is uw betrouwbare partner voor opvallende buiten en binnen reclame middels videowalls. Samen zorgen we voor een doeltreffende communicatie richting uw publiek.
Lees meer…
video walls
led schermen

LED WALLS

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. AVL Solutions biedt complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten toepassingen.
Lees meer…
digitale menuborden
AVL Solutions Digitale menukaarten

DIGITALE MENUBORDEN

Met de digitale menuborden van AVL Solutions bespaart u veel tijd en verhoogt u uw omzet in een handomdraai.
Lees meer…
audiovisuele ruimte inrichting

RUIMTE INRICHTING

AVL Solutions onderscheidt zich als totaalinrichter van presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085 – 021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: