U bent nu hier: :/Audiovisuele ruimte inrichting | AVL Solutions
Audiovisuele ruimte inrichting | AVL Solutions2019-10-29T20:52:23+02:00

Audiovisuele ruimte inrichting

AVL Solutions richt ruimtes in om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen met behulp van audiovisuele middelen. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie.

LCD en LED Displays

De display’s uit ons ruime assortiment kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Informeren en communiceren, daar gaat het om.  Of uw bedrijf nu op zoek is naar rijke kleuren om producten te promoten, scherpe weergave van tekst en afbeeldingen, heldere videoreclames of een video-wall met meerdere displays. Onze displays zorgen voor de allerbeste kijkbeleving door constant hoge prestaties en uitstekende leesbaarheid. Vanzelfsprekend levert AVL Solutions uitsluitend LCD en LED displays van gerenommeerde merken. Onze grote range aan displays zijn beschikbaar in Full HD, 4K en 8K resolutie. Vanzelfsprekend staan onze AV engineers klaar om uw display op vakkundige wijze te installeren en te bevestigen. Diverse soorten vergaderruimten afgestemd op diverse type vergaderingen. AVL Solutions adviseert u met plezier over de beste oplossing. Zowel voor grote vergaderruimtes, boardroom, huddle rooms en presentatieruimtes hebben we altijd een oplossing.

We gebruiken de beste producten van zowel Extron als Crestron voor de besturing van presentatie ruimtes. Control panels voor op- en inbouw, maar ook full-color touch bedieningpanelen monteren, programmeren en installeren we vakkundig door onze gecertificeerde AV-engineers.

AVL Solutions kan veel voor u betekenen:

  • Leveren van betaalbare professionele draadloze presentatie systemen.

  • Indien gewenst doen we de montage op locatie door onze AV-installateur

  • Deskundig advies

  • Eenvoudige bediening

Het gemak van draadloos presenteren

Draadloos presenteren betekend geen rondslingerende kabels en ingewikkelde instellingen meer, en direct klaar om te presenteren zonder gedoe vanaf allerlei devices zoals een PC, laptop, (met windows of Mac OS X) of tablets en telefoons met iOS en Android besturingssystemen.

Draadloos Presenteren in elke vergaderruimte

Tegenwoordig brengt iedereen zijn eigen device mee (BYOD) en hebben gebruikers diverse besturingssystemen voor hun Laptop, MacBook, telefoon of tablet, en daarmee ook allerlei verschillende aansluitingen, zoals bv. HDMI, Thunderbolt of Displayport. Met onze professionele draadloze presentatie systemen hebben we voor alle eisen een oplossing.

Onze veel verkochte draadloze presentatie systemen

Barco Clickshare

Airtame

Crestron Airmedia

Lumens Tapshare TS20

Voordelen van onze professionele draadloze presentatie systemen!

Een laptop, tablet of smartphone zijn veel gebruikt en worden meegenomen naar een vergaderruimte. Dan is het natuurlijk zaak dat elke gebruiker zonder gedoe zijn device kan koppelen aan een beamer of grote display.

Voordelen draadloos presenteren

  • Presentaties delen met andere deelnemers

  • PowerPoint presentatie draadloos bedienen

  • Met meerdere personen tegelijk presenteren

  • Geen losse kabels meer

  • Bestanden op je smartphone of tablet delen

Draadloos presenteren in elke ruimte

AVL Solutions heeft voor elke vergaderruimte of presentatieruimte een oplossing.

Wilt je meer weten, bel ons dan voor meer informatie op: 085 – 0215 699

NARROWCASTING

Bereik uw potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing met narrowcasting van AVL Solutions. Compleet van hardware tot software en content.
Lees meer…

VIDEOWALLS

AVL Solutions is uw betrouwbare partner voor opvallende buiten en binnen reclame middels videowalls. Samen zorgen we voor een doeltreffende communicatie richting uw publiek.
Lees meer…

RUIMTE INRICHTING

AVL Solutions onderscheidt zich als totaalinrichter van presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer.
Lees meer…

SPECIALTIES

Speciaal voor u geselecteerde Audiovisuele innovaties. Laat u verrassen en ontdek de vele mogelijkheden van onze (interactieve) oplossingen. U vindt ze het eerst bij AVL Solutions.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085 – 021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken:

WhatsApp chat