Video Conferencing BYOD bekabeld

Op zoek naar een professionele video conference oplossing om gemakkelijk een online meeting te starten met collega’s op een andere vestiging? Wilt u gebruik blijven maken van uw eigen webconferencing software zoals; Zoom, Microsoft Teams of Google Meet? Dan is de “Bring Your Own Device” of kortweg BYOD video conferencing oplossing voor u ideaal. U hoeft slechts uw laptop via een usb verbinding aan te sluiten op de conference camera en u kunt direct beginnen met uw virtuele vergadering. Uw eigen laptop is het kloppende hart van deze uiterst flexibele oplossing.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Hoe werkt deze oplossing precies?

In overleg met de klant plaatst AVL Solutions de juiste video conference apparatuur zoals; camera, luidsprekers, microfoon(s) en display(s). Hierin zijn wij totaal merk onafhankelijk. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen wij een op maat gemaakte oplossing voor u samen. Gebruik van deze bekabelde BYOD oplossing is niet anders dan u al gewend bent van uw huidige video conference software. Het hart van deze oplossing is immers nog steeds uw eigen laptop en software.

U dient alleen met een USB en hdmi kabel uw laptop aan de camera te verbinden. Ook kunnen wij uw video conferencing oplossing voorzien van een Logitech Swytch. Dit systeem consolideert HDMI en USB in één kabel, zo kunt u nog gemakkelijk uw laptop aansluiten op het video conference systeem.

In de video conference software van uw keuze is altijd een mogelijkheid om te kiezen welke camera en microfoon u wilt gebruiken. U Selecteert simpelweg de apparatuur in de ruimte en u bent klaar om te beginnen met uw vergadering.

Advies op maat
Logitech Swytch

Voor elke BYOD video conferencing ruimte heeft AVL Solutions de juiste oplossing

Aan de hand van een intake gesprek bepalen wij aan de hand van uw wensen welke oplossing het best past in uw situatie. In een reeds bestaande ruimte een video conference oplossing implementeren of van scratch af aan een nieuwe ruimte inrichten tot video conference room, het is allemaal mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor maatwerk advies.

Welke video conference oplossing past het beste bij mijn situatie?

Bij de aanschaf van de juiste video conference oplossing is het belangrijk om van te voren te bepalen hoe en door wie de ruimte gebruikt gaat worden. Heeft u behoefte aan een vaste opstelling in een dedicated video conference ruimte dan is een vaste opstelling in de vorm van een Zoom room of Teams room wellicht een passende oplossing. Bent u op zoek naar een video conference oplossing voor uw huddle room dan is een BYOD (Bring Your Own Device) systeem waarschijnlijk de juiste keuze.

AVL Solutions heeft voor u vier hoofdgroepen samengesteld nl;

Video conference BYOD bekabeld

BYOD bekabeld

De video conferentie sessie wordt precies zo gestart zoals u gewend bent. De laptop krijgt via een USB kabel verbinding met de camera, microfoon(s), luidspreker(s) én het beeldscherm. Een video call werkt exact hetzelfde als wanneer u alleen achter uw laptop zit, alleen dan met de apparatuur in de ruimte.

Lees meer…
Video conference BYOD draadloos

BYOD draadloos

De video conferentie sessie wordt precies zo gestart zoals u gewend bent. De laptop krijgt via een draadloze USB dongle (Barco Clickshare Conference) verbinding met de camera, microfoon(s), luidspreker(s) én het beeldscherm. Een video call werkt exact hetzelfde als wanneer u alleen achter uw laptop zit, alleen dan met de apparatuur in de ruimte.

Lees meer…
Video conference Microsoft Teams Room

MS Teams Room

In een Microsoft Teams Room is het niet nodig uw laptop mee te nemen en deze vervolgens bedraad of draadloos aan te sluiten op de video conference camera. Via een klein touch screen bediend u gemakkelijk alle apparatuur. Deze oplossing is voor elk type ruimte beschikbaar.

Lees meer…
Video conference BYOD bekabeld

Zoom Room

Net als bij de MS Teams Room oplossing is het niet nodig uw laptop aan te sluiten op de aanwezige camera. Via een handig touch paneel bediend u de hard -en software van marktleider Zoom. Met letterlijk één druk op het touch paneel kunt u beginnen met uw virtuele vergadering.

Lees meer…

Video conferencing is efficiënt, milieubewust en verhoogt de tevredenheid en kennisoverdracht van de gebruikers. Bovendien behoort reistijd en files tot het verleden.

Advies op maat
Yealink video conference

Dit kan het gebruik van video communicatie voor uw onderneming betekenen:

  • Effectiever communiceren en samenwerken

  • Gemakkelijk thuiswerken d.m.v. verschillende video conference software / apps

  • Geen reistijd of files meer

  • Tevredenheid van het management en de medewerkers verhogen

  • Past binnen ‘het nieuwe werken’ concept

  • Verlaging van de totale kosten in personeel en mobiliteit door de inzet van digitale mobiliteit

  • Minder auto’s op de weg, dus minder milieubelasting

  • Duurzaamheid door online samenwerken

Werk met software welke u al gebruikt

De BYOD video conference oplossingen van AVL Solutions werken samen met de meest populaire videoconferentie platforms zoals: Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Google Meet, WebEx en andere. Onze geïntegreerde oplossingen helpen uw medewerkers verbonden te blijven.

Zoom
Cisco WebEx

Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

Videowall in de receptie
narrowcasting

NARROWCASTING

Bereik uw potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing met narrowcasting van AVL Solutions. Compleet van hardware tot software en content.
Lees meer…
Videowalls in de showroom

VIDEOWALLS

AVL Solutions is uw betrouwbare partner voor opvallende buiten en binnen reclame middels videowalls. Samen zorgen we voor een doeltreffende communicatie richting uw publiek.
Lees meer…
video walls
led schermen

LED WALLS

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. AVL Solutions biedt complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten toepassingen.
Lees meer…
Digitaal stoepbord

DIGITALE STOEPBORDEN

Maak de perfecte eerste indruk met een AVL Digitaal Stoepbord.
Het ideale medium om dynamisch en flexibel te communiceren met passanten.
Lees meer…
audiovisuele ruimte inrichting

RUIMTE INRICHTING

AVL Solutions onderscheidt zich als totaalinrichter van presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085 – 021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: