De aansturing van uw LCD videowall

De techniek heeft niet stilgestaan. Ook niet op het gebied van beeldresolutie. Waar een aantal jaar geleden full HD (1920×1080 pixels) de hoogst haalbare resolutie was, is nu UHD, ook wel 4K genoemd, beschikbaar met een resolutie van 3840×2160 pixels. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld. Kom naar de showroom, dan kunt u het zelf zien.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Perfecte beelden !!

Een hoge resolutie vraagt om een de juiste technische aansturing van een LCD videowall. De manier van aansturen is geheel afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten zoals LCD videowall controllers, switchers, scalers etc. om een perfect beeld en maximale impact te creëren.

videowall aansturing

LCD Videowall controller

videowall switcher

LCD Videowall switcher

videowall scaler

LCD Videowall scaler

One stop shopping

Alle producten voor prachtige LCD videowalls, zowel hard- als software, zijn natuurlijk bij ons beschikbaar,  bel ons voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie over LCD Videowall aansturing?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

videowall configuraties
videowall

LCD VIDEOWALL

CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw LCD videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…
videowall schermen
videowall

LCD VIDEOWALL

SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…
videowall software
videowall

LCD VIDEOWALL

SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een LCD videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een LCD videowall aan te sturen.
Lees meer…
narrowcasting software
videowall

LCD VIDEOWALL

AANSTURING

De aansturing van een LCD videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…
videowall installatie
videowall

LCD VIDEOWALL

INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw LCD videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…
videowall totaaloplossing
videowall

LCD VIDEOWALL

TOTAALOPLOSSING

Met een AVL LCD videowall totaaloplossing kiest u voor een complete LCD videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…
Videowall content
videowall

LCD VIDEOWALL

CONTENT

Een LCD videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: