U bent nu hier: ://Alle producten voor de aansturing van videowalls | AVL Solutions
Alle producten voor de aansturing van videowalls | AVL Solutions2019-10-29T21:27:32+00:00

De aansturing van uw videowall

De techniek heeft niet stilgestaan. Ook niet op het gebied van beeldresolutie. Waar een aantal jaar geleden full HD (1920×1080 pixels) de hoogst haalbare resolutie was, is nu UHD, ook wel 4K genoemd, beschikbaar met een resolutie van 3840×2160 pixels. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld. Kom naar de showroom, dan kunt u het zelf zien.

Perfecte beelden !!

Een hoge resolutie vraagt om een de juiste technische aansturing van een videowall. De manier van aansturen is geheel afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten zoals videowall controllers, switchers, scalers etc. om een perfect beeld en maximale impact te creëren.

Videowall controller

Videowall switcher

Videowall scaler

One stop shopping

Alle producten voor prachtige videowalls, zowel hard- als software, zijn natuurlijk bij ons beschikbaar,  bel ons voor een vrijblijvend advies.

VIDEOWALL
CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…

VIDEOWALL
SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…

VIDEOWALL
SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een videowall aan te sturen.
Lees meer…

VIDEOWALL
AANSTURING

De aansturing van een videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…

VIDEOWALL
INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…

VIDEOWALL
TOTAALOPLOSSING

Met een AVL videowall totaaloplossing kiest u voor een complete videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…

VIDEOWALL
CONTENT

Een videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken:

WhatsApp chat