Uw videowall content gemaakt door professionals

Een videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat uiteraard wel met de content (het beeld) dat getoond wordt. Heeft u zelf niet de resources voor het ontwerpen van content dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Narrowcasting content in uw huisstijl

AVL Solutions beschikt over een team van creatieve content professionals met ruime ervaring in videowall content design. Ons team van creatieve content professionals ontwikkeld, in overleg met u, prachtige en aansprekende videowall content in AVL Narrowcasting software. Door de templates in uw huisstijl te ontwerpen is het voor u heel eenvoudig om de content actueel te houden zonder grafische kennis. Wij ontwerpen uw videowall content zowel op contractbasis of als eenmalige opdracht. Daarna doet zelf de rest.

Videowall templates gevuld en klaar voor gebruik

Aan de hand van uw informatie maken we een content-plan. Op basis van het content-plan worden uw templates ontworpen en in de online AVL Narrowcasting software geplaatst. Vanzelfsprekend voorzien wij de verschillende templates direct van de juiste informatie zodat u direct van start kunt. AVL narrowcasting software is heel eenvoudig in gebruik en de gemaakte “uitzendingen” zijn onbeperkt te hergebruiken.

Neem contact op voor informatie over videowall content


De creatieve content professionals van AVL Solutions helpen u graag met het ontwikkelen van perfecte, op maat gesneden videowall content. De content afdeling van AVL Solutions zorgt voor een duidelijke communicatie van uw boodschap. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Zo bereikt u precies de juiste doelgroep, met de juiste, op maat gesneden, boodschap.

Neem contact op voor vrijblijvend advies over videowall content voor uw organisatie.

videowall configuraties
videowall

VIDEOWALL

CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…
videowall schermen
videowall

VIDEOWALL

SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…
videowall software
videowall

VIDEOWALL

SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een videowall aan te sturen.
Lees meer…
narrowcasting software
videowall

VIDEOWALL

AANSTURING

De aansturing van een videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…
videowall installatie
videowall

VIDEOWALL

INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…
videowall totaaloplossing
videowall

VIDEOWALL

TOTAALOPLOSSING

Met een AVL videowall totaaloplossing kiest u voor een complete videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…
Videowall content
videowall

VIDEOWALL

CONTENT

Een videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken: