U bent nu hier: ://Wij verzorgen de levering en plaatsing van uw videowall | AVL Solutions
Wij verzorgen de levering en plaatsing van uw videowall | AVL Solutions2019-10-29T21:28:17+00:00

Installatie van uw videowall

AVL Solutions is uitvoerder voor het gehele project. Dat betekent dat wij  volledige levering en plaatsing uitvoeren. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, waaronder de elektra en bekabeling voor u verzorgen.

Speciale montagebeugels voor eenvoudig onderhoud

Het monteren van een videowall vereist naast goede materialen de nodige kennis en ervaring. De individuele schermen moeten perfect aansluitend gemonteerd worden zodat een fraai resultaat ontstaat. Tevens is het erg handig dat het ophangsysteem het toelaat dat een scherm kan kantelen wanneer dit nodig is. Dit voorkomt dat bij eventuele service een videowall gedemonteerd moet worden. Onze technici zijn vakmensen die uw videowall snel en professioneel zullen monteren.

Strakke elegante vormgeving

Onze beugels en ophangsystemen hebben een strakke, elegante vormgeving en nemen een minimale hoeveelheid ruimte in beslag, waarbij het beeldscherm, na bevestiging, toch goed toegankelijk blijft voor onderhoudswerkzaamheden. De unieke ingebouwde nivellering functie maakt de bevestiging voor installateurs een stuk eenvoudiger. Met behulp van deze functie kunnen ze het beeldscherm tijdens de installatie exact stellen voor een strak afgewerkt uiterlijk.

Wilt u meer weten over onze installatie service en mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend  contact  met ons op voor meer informatie.

VIDEOWALL
CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…

VIDEOWALL
SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…

VIDEOWALL
SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een videowall aan te sturen.
Lees meer…

VIDEOWALL
AANSTURING

De aansturing van een videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…

VIDEOWALL
INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…

VIDEOWALL
TOTAALOPLOSSING

Met een AVL videowall totaaloplossing kiest u voor een complete videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…

VIDEOWALL
CONTENT

Een videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken:

WhatsApp chat