Led Wall versus LCD Videowall schermen

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowalls. LED Walls worden in tegenstelling tot een LCD Videowall niet opgebouwd uit losse displays maar uit LED modules. Een LED Wall heeft de eigenschap heel veel licht te kunnen generen waardoor deze ideaal is voor o.a buitencommunicatie. LED Walls ziet u steeds meer op de gevels van winkelcentra en op gebouwen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

LCD Videowall schermen

Outdoor Videowall scherm

Een LCD videowall wordt gemaakt door een koppeling van meerdere LCD schermen die samen één beeld laten zien. LCD videowalls worden veelal voor toepassingen binnenshuis gebruikt omdat de helderheid, ook wel omschreven als candela per m2, geschikt is voor het gebruik in binnenomgevingen. U heeft met deze technologie een zeer hoge pixeldichtheid waardoor u verzekerd bent van een perfect en heel scherp beeld.

Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.

Download de brochure

AVL LCD Videowalls brochure

Samen komen we tot de beste LCD Videowall of Led Wall oplossing

Wij snappen best dat het lastig kan zijn te bepalen welk type scherm u het beste kunt inzetten voor uw oplossing. Wij denken daarom graag met u mee om samen tot de perfecte oplossing te komen. Op basis van uw wensen en budget kunnen u kiezen voor een bepaald merk met de bijbehorende prestaties. In combinatie met het AVL narrowcasting software kunt u op de videowall de meest fraaie presentaties tonen.

Meer informatie over onze LCD Videowall schermen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

videowall configuraties
videowall

LCD VIDEOWALL

CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw LCD videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…
videowall schermen
videowall

LCD VIDEOWALL

SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…
videowall software
videowall

LCD VIDEOWALL

SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een LCD videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een LCD videowall aan te sturen.
Lees meer…
narrowcasting software
videowall

LCD VIDEOWALL

AANSTURING

De aansturing van een LCD videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…
videowall installatie
videowall

LCD VIDEOWALL

INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw LCD videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…
videowall totaaloplossing
videowall

LCD VIDEOWALL

TOTAALOPLOSSING

Met een AVL LCD videowall totaaloplossing kiest u voor een complete LCD videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…
Videowall content
videowall

LCD VIDEOWALL

CONTENT

Een LCD videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: