AVL LCD videowall software voor beheer & planning van LCD videowall content

Het belangrijkste onderdeel van een LCD videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een LCD videowall aan te sturen. Met deze software bepaalt u heel nauwkeurig welke soorten informatie (bedrijfsfilm, foto’s, rss feeds etc.) op welke plaats op de LCD videowall moeten komen. De LCD videowall software biedt de mogelijkheid om templates te maken waarmee u de vlakverdeling van uw LCD videowall bepaalt. Oftewel, welke content moet waar komen. U kunt er voor kiezen om alle schermen als 1 groot scherm aan te sturen of op elk scherm andere content te tonen en alle variaties hier tussenin.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Beheer & planning van LCD videowall content

De AVL narrow casting software zorgt er ook voor dat u in staat bent om uw LCD videowall content nauwkeurig in te plannen. Hiermee bepaalt u heel exact wanneer welke uiting op het scherm moet komen. Het enige dat u hoeft te doen is een playlist aan te maken met de beschikbare content en aan die playlist een planning meegeven.

Informatie van externe bronnen gebruiken

Met het AVL Narrowcasting pakket is het ook mogelijk informatie uit vrij beschikbare bronnen te tonen. Denk aan…

  • Binnen en buitenlands nieuws

  • Foto- en video nieuws

  • Verkeersinformatie

  • Informatie- en beveiligingscamera’s

  • Weersinformatie

Videowall content

Wilt u weten welke LCD Videowall software het meest geschikt is voor uw situatie?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

videowall configuraties
videowall

LCD VIDEOWALL

CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw LCD videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…
videowall schermen
videowall

LCD VIDEOWALL

SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…
videowall software
videowall

LCD VIDEOWALL

SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een LCD videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een LCD videowall aan te sturen.
Lees meer…
narrowcasting software
videowall

LCD VIDEOWALL

AANSTURING

De aansturing van een LCD videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…
videowall installatie
videowall

LCD VIDEOWALL

INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw LCD videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…
videowall totaaloplossing
videowall

LCD VIDEOWALL

TOTAALOPLOSSING

Met een AVL LCD videowall totaaloplossing kiest u voor een complete LCD videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…
Videowall content
videowall

LCD VIDEOWALL

CONTENT

Een LCD videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: