AVL videowall software voor beheer & planning van videowall content

Het belangrijkste onderdeel van een videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een videowall aan te sturen. Met deze software bepaalt u heel nauwkeurig welke soorten informatie (bedrijfsfilm, foto’s, rss feeds etc.) op welke plaats op de videowall moeten komen. De videowall software biedt de mogelijkheid om templates te maken waarmee u de vlakverdeling van uw videowall bepaalt. Oftewel, welke content moet waar komen. U kunt er voor kiezen om alle schermen als 1 groot scherm aan te sturen of op elk scherm andere content te tonen en alle variaties hier tussenin.

Beheer & planning van videowall content

De AVL narrow casting software zorgt er ook voor dat u in staat bent om uw videowall content nauwkeurig in te plannen. Hiermee bepaalt u heel exact wanneer welke uiting op het scherm moet komen. Het enige dat u hoeft te doen is een playlist aan te maken met de beschikbare content en aan die playlist een planning meegeven.

Informatie van externe bronnen gebruiken

Met het AVL Narrowcasting pakket is het ook mogelijk informatie uit vrij beschikbare bronnen te tonen. Denk aan…

  • Binnen en buitenlands nieuws

  • Foto- en video nieuws

  • Verkeersinformatie

  • Informatie- en beveiligingscamera’s

  • Weersinformatie

Videowall content

Wilt u weten welke videowall software het meest geschikt is voor uw situatie

Wij denken graag met u mee en brengen vrijblijvend een advies uit. Neem contact op voor meer informatie.

videowall configuraties
videowall

VIDEOWALL

CONFIGURATIES

Laat bij de configuratie van uw videowall de fantasie de vrije loop en stem vorm perfect af op omgeving. Zorg voor nog meer exposure met originele vormen.
Lees meer…
videowall schermen
videowall

VIDEOWALL

SCHERMEN

AVL levert zowel LED Walls als LCD Videowall schermen. Beide type videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.
Lees meer…
videowall software
videowall

VIDEOWALL

SOFTWARE

Het belangrijkste onderdeel van een videowall oplossing is de uiteindelijke content. Met onze narrowcasting software is ook een videowall aan te sturen.
Lees meer…
narrowcasting software
videowall

VIDEOWALL

AANSTURING

De aansturing van een videowall is afhankelijk van beelddiagonaal, type content, resolutie en kijkafstand. AVL biedt diverse producten om een perfect beeld met maximale impact te creëren.
Lees meer…
videowall installatie
videowall

VIDEOWALL

INSTALLATIE

AVL Solutions verzorgt de volledige levering en plaatsing van uw videowall. Indien gewenst kunnen we ook het technische gedeelte, zoals de elektra, voor u verzorgen.
Lees meer…
videowall totaaloplossing
videowall

VIDEOWALL

TOTAALOPLOSSING

Met een AVL videowall totaaloplossing kiest u voor een complete videowall voor een vaste prijs. Inclusief installatie. U weet precies waar u aan toe bent.
Lees meer…
Videowall content
videowall

VIDEOWALL

CONTENT

Een videowall heeft een enorme communicatiekracht. Dit valt of staat met de content dat getoond wordt. Zelf niet de resources voor het ontwerpen van content? Wij verzorgen het voor u.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken: