Outdoor Led Scherm; Ideaal voor communicatie op high traffic buitenlocaties

Uw boodschap overbrengen op buitenlocaties waar veel traffic is? Zoals benzinepompen, winkelcentra, parkeerplaatsen of op uw (bedrijfs)gevel? Dan is een Outdoor Led Scherm dé oplossing. Het enige dat u hoeft te doen is de juiste strategische plek uitzoeken om uw doelgroep te bereiken. De rest regelt AVL Solutions!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Blaas passanten omver met de juiste locatie, vorm en boodschap

Een Outdoor Led Scherm is bij uitstek geschikt om je publiek echt omver te blazen. Met de juiste combinatie van locatie, vorm en boodschap creëer je een blikvanger die verrast en indruk maakt. Doordat kleinere led modules aan elkaar gekoppeld worden is the sky the limit. Wie wil er niet dat passerend publiek echt even stilvalt voor zijn of haar boodschap? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Onze adviseurs denken graag met u mee naar manieren om indruk op uw publiek te maken.

Met een Outdoor Led Scherm is uw boodschap altijd actueel

Nooit meer duur drukwerk of een achterhaalde communicatie? Met een Outdoor Led Scherm is uw boodschap altijd actueel. U stuurt op ieder gewenst moment uw boodschap direct digitaal naar het scherm. U kunt zelfs een planning toevoegen zodat content automatisch veranderd op een vooraf ingesteld tijdstip. Met een led scherm buiten bespaard u dus niet alleen geld maar voorkomt u ook dat de tijd uw boodschap inhaalt.

Uw Led Scherm buiten bestand tegen alle weersomstandigheden

Een Outdoor Led Scherm heeft een veel hogere  lichtsterkte dan een Indoor Led Scherm. Hierdoor is de content op uw led scherm buiten altijd goed zichtbaar. Zelfs met de volle zon erop zijn kleuren levendig en knalt uw boodschap eruit.

Omdat het led scherm buiten hangt of staat, is deze bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals wind, (vries)kou, hitte, regen, sneeuw en zoute lucht. U kunt er dus van op aan dat het scherm 24/7 moeiteloos functioneert. Zelfs de meest heftige stormen worden getrotseerd.

Outdoor LED Wall
Outdoor LED Wall
Outdoor LED Wall

Lichtintensiteit automatisch afgestemd aan op hoeveelheid (zon)licht

Op een zonnige zomerdag heb je veel meer licht nodig om een boodschap goed over te brengen dan op een grauwe winterdag. Een led scherm buiten is voorzien van slimme sensoren die die de lichtintensiteit automatisch aanpassen op de omgeving. Daardoor blijft het scherm ook in het donker prettig om naar te kijken én wordt er niet meer energie verbruikt dan nodig.

Toch liever een LCD Videowall?

Alles over onze LCD Videowalls

Meer informatie over onze outdoor LED schermen?

Denkt u dat een Outdoor LED Scherm dé visuele ondersteuning biedt om uw boodschap zo goed mogelijk zichtbaar te maken voor een grote doelgroep? Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een led scherm buiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijke oplossingen en voorzien u van de bijbehorende prijzen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

LED WALLS
led schermen

LED WALL

OVERZICHT

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. Complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten.
Lees meer…
Indoor LED scherm
led schermen

INDOOR

LED WALL

Een Indoor Led Scherm voor heldere communicatie in boardrooms, auditoria, showrooms, ontvangsthallen en winkelcentra. Van A tot Z gerealiseerd.
Lees meer…
Transparante Led Wall
led schermen

TRANSPARANTE

LED WALL

Verander, met een Transparant Led Scherm, uw raampartij of andere glazen oppervlakte in een dynamisch communicatievlak. Met behoud van zicht en lichtinval.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: