Digitale ePoster Kiosk

De alles in één interactieve digitale ePoster Kiosk

Een echte aandachtstrekker

Uiterst gebruiksvriendelijk en multi-inzetbaar

Maak kennis met onze 10-punts interactieve, 55-inch 4K Ultra HD alles-in-één vrijstaande digitale ePoster Kiosk met een slank ontwerp.
De Digitale ePoster Kiosk is geweldig om de aandacht te trekken in drukke, drukbezochte gebieden en wordt geleverd met een krasvaste voorplaat van gehard glas voor extra duurzaamheid.

Met een IPS-type paneel, 4K Ultra HD-resolutie, 178°/178° groothoekweergave, 400-nits helderheid, 1.200:1 contrastverhouding en dubbele 10W stereoluidsprekers, levert de EP5540T uw boodschap met levendige helderheid.

Foto- en videobestanden kunnen worden afgespeeld met de ingebouwde Quad-core mediaspeler en 16 GB intern geheugen, of voeg uw eigen mediaspeler toe met behulp van de handige mediaspelerhouder in de afsluitbare veiligheidsdeur.

  • Digitale ePoster Kiosk
  • Digitale informatiezuil
  • Digitale ePoster Kiosk
  • Digitale ePoster Kiosk
  • Digitale ePoster Kiosk
  • Digitale ePoster Kiosk

Ultra HD 4K resolutie

Met vier keer de resolutie van Full HD, levert dit Ultra HD 3840×2160-scherm een ​​adembenemende kijkervaring met meeslepende beelden die levendig, helder en levensgroot zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Interactief multi-touch display

Vloeiende 10-punts multi-touch-mogelijkheid. Dit display is de perfecte oplossing voor het weergeven van e-catalogi voor gebruik als winkel-, informatie- en bewegwijzeringskiosken in gebieden met veel verkeer.

Overal inzetbaar

Deze alles-in-één digitale ePoster Kiosk heeft een slank en slank premium ontwerp, in combinatie met een vrijstaande vormfactor om dynamische berichten te leveren in gebieden met veel verkeer.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ingebouwde Quad-Core mediaplayer

Een krachtige quad-core mediaspeler maakt het afspelen van foto’s en video’s mogelijk, terwijl 16 GB intern geheugen voldoende opslagruimte biedt voor bestanden en multimedia-inhoud.

Interne planner

Een efficiënte, gebruiksvriendelijke planningsinterface is beschikbaar via het on-screen display (OSD). Instellingsfuncties omvatten tijd- en datum planning, zodat berichten, afbeeldingen en video’s soepel en op tijd verlopen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Gratis gebundelde Signage CMS

Ideaal voor het maken en bijwerken van content van uw ePosters binnen een onderneming, Signage Content Management System-software stelt gebruikers in staat om op afstand multimedia-inhoud over te dragen vanaf elke Windows-pc of laptop. Deze software maakt ook het plannen van inhoud en het uitzenden van signalen mogelijk, zodat u uw doelgroep effectief kunt bereiken.

Mediaplayerhouder met afsluitbare veiligheidsdeur

Een handige mediaspelerhouder biedt plaats aan een pc of een extra gemonteerde mediaspeler, terwijl een afsluitbare deur alles veilig en uit het zicht houdt. De ePoster-standaard heeft ook een geïntegreerde voeding, waardoor het niet nodig is om alternatieve stopcontacten te vinden voor extra apparaten.

Eenvoudige netwerk besturing

Dit display heeft een geïntegreerde RJ45-aansluiting waarmee u op afstand display-inhoud vanaf een pc of laptop kunt instellen en beheren. U kunt het display ook op afstand in- of uitschakelen of het volume en andere instellingen aanpassen via een gebruiksvriendelijke interface op het scherm.

Dubbele geïntegreerde luidsprekers

Dit scherm is ontworpen met dubbele geïntegreerde luidsprekers en combineert ongelooflijke schermprestaties met stereogeluid.

Antikras, ontspiegelde glazen frontplaat

Dit scherm heeft een krasbestendige oppervlaktehardheid van 7H die zorgt voor een duurzame, consistente, hoogwaardige kijkervaring. Bovendien verbetert een antireflectiefilm de zichtbaarheid van het scherm in heldere omgevingen.

Alle specificaties

Schermgrootte

55 inch

Resolutie

3840 x 2160 (4K)

Contrastverhouding

1200:1

Schermtype

DLED

Meer informatie over de Digitale ePoster Kiosk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

Videowall in de receptie
narrowcasting

NARROWCASTING

Bereik uw potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing met narrowcasting van AVL Solutions. Compleet van hardware tot software en content.
Lees meer…
Videowalls in de showroom

VIDEOWALLS

AVL Solutions is uw betrouwbare partner voor opvallende buiten en binnen reclame middels videowalls. Samen zorgen we voor een doeltreffende communicatie richting uw publiek.
Lees meer…
video walls
led schermen

LED WALLS

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. AVL Solutions biedt complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten toepassingen.
Lees meer…
Digitaal stoepbord

DIGITALE STOEPBORDEN

Maak de perfecte eerste indruk met een AVL Digitaal Stoepbord.
Het ideale medium om dynamisch en flexibel te communiceren met passanten.
Lees meer…
audiovisuele ruimte inrichting

RUIMTE INRICHTING

AVL Solutions onderscheidt zich als totaalinrichter van presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: