Video Conferencing

Tegenwoordig is een videoconference systeem niet meer weg te denken uit de moderne vergaderruimte, maar inmiddels worden ook de kleinere ruimten, zoals huddle rooms, binnen een bedrijf steeds vaker uitgerust met een video conferencing systeem. En dat is niet voor niets, want zeker in deze tijden biedt een videoconference systeem vele voordelen. AVL Solutions biedt voor elke type bedrijf ongeacht de bedrijfsgrootte een passende video conference oplossing. Zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de vele voordelen welke video communicatie u te bieden heeft.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Samenwerken via video

Met de video conference oplossingen van AVL Solutions kunnen deelnemers videogesprekken voeren en inhoud delen met deelnemers aan vergaderingen waar ook ter wereld. Onze video conferencing systemen zijn eenvoudig te gebruiken en te installeren. De intuïtieve gebruikersinterfaces en duidelijke documentatie helpen u snel op weg.

Uiteraard kunnen deelnemers aan videoconferenties via hun favoriete videoconferencing software of app ook gewoon deelnemen aan een vergadering vanaf hun laptop of mobile device.

Yealink video conference

Welke video conference oplossing past het beste bij mijn situatie?

Bij de aanschaf van de juiste video conference oplossing is het belangrijk om van te voren te bepalen hoe en door wie de ruimte gebruikt gaat worden. Heeft u behoefte aan een vaste opstelling in een dedicated video conference ruimte dan is een vaste opstelling in de vorm van een Zoom Room of Teams Room wellicht een passende oplossing. Bent u op zoek naar een video conference oplossing voor uw huddle room dan is een BYOD (Bring Your Own Device) systeem waarschijnlijk de juiste keuze.

AVL Solutions heeft voor u vier hoofdgroepen samengesteld nl;

Video conference BYOD bekabeld

BYOD bekabeld

De video conferentie sessie wordt precies zo gestart zoals u gewend bent. De laptop krijgt via een USB kabel verbinding met de camera, microfoon(s), luidspreker(s) én het beeldscherm. Een video call werkt exact hetzelfde als wanneer u alleen achter uw laptop zit, alleen dan met de apparatuur in de ruimte.

Lees meer…
Video conference BYOD draadloos

BYOD draadloos

De video conferentie sessie wordt precies zo gestart zoals u gewend bent. De laptop krijgt via een draadloze USB dongle (Barco Clickshare Conference) verbinding met de camera, microfoon(s), luidspreker(s) én het beeldscherm. Een video call werkt exact hetzelfde als wanneer u alleen achter uw laptop zit, alleen dan met de apparatuur in de ruimte.

Lees meer…
Video conference Microsoft Teams Room

MS Teams Room

In een Microsoft Teams Room is het niet nodig uw laptop mee te nemen en deze vervolgens bedraad of draadloos aan te sluiten op de video conference camera. Via een klein touch screen bediend u gemakkelijk alle apparatuur. Deze oplossing is voor elk type ruimte beschikbaar.

Lees meer…
Video conference BYOD bekabeld

Zoom Room

Net als bij de MS Teams Room oplossing is het niet nodig uw laptop aan te sluiten op de aanwezige camera. Via een handig touch paneel bediend u de hard -en software van marktleider Zoom. Met letterlijk één druk op het touch paneel kunt u beginnen met uw virtuele vergadering.

Lees meer…

Video conferencing is efficiënt, milieubewust en verhoogt de tevredenheid en kennisoverdracht van de gebruikers. Bovendien behoort reistijd en files tot het verleden.

Advies op maat
Yealink video conference

Dit kan het gebruik van video communicatie voor uw onderneming betekenen:

  • Effectiever communiceren en samenwerken

  • Gemakkelijk thuiswerken d.m.v. verschillende video conference software / apps

  • Geen reistijd of files meer

  • Tevredenheid van het management en de medewerkers verhogen

  • Past binnen ‘het nieuwe werken’ concept

  • Verlaging van de totale kosten in personeel en mobiliteit door de inzet van digitale mobiliteit

  • Minder auto’s op de weg, dus minder milieubelasting

  • Duurzaamheid door online samenwerken

Werk met software welke u al gebruikt

De video conference oplossingen van AVL Solutions werken samen met de meest populaire videoconferentie platforms zoals: Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Google Meet, WebEx en andere. Onze geïntegreerde oplossingen helpen uw medewerkers verbonden te blijven.

Zoom
Cisco WebEx

Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel: 085-021 56 99. Onze adviseurs helpen u graag!

Videowall in de receptie
narrowcasting

NARROWCASTING

Bereik uw potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing met narrowcasting van AVL Solutions. Compleet van hardware tot software en content.
Lees meer…
Videowalls in de showroom

VIDEOWALLS

AVL Solutions is uw betrouwbare partner voor opvallende buiten en binnen reclame middels videowalls. Samen zorgen we voor een doeltreffende communicatie richting uw publiek.
Lees meer…
video walls
led schermen

LED WALLS

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. AVL Solutions biedt complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten toepassingen.
Lees meer…
Digitaal stoepbord

DIGITALE STOEPBORDEN

Maak de perfecte eerste indruk met een AVL Digitaal Stoepbord.
Het ideale medium om dynamisch en flexibel te communiceren met passanten.
Lees meer…
audiovisuele ruimte inrichting

RUIMTE INRICHTING

AVL Solutions onderscheidt zich als totaalinrichter van presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085 – 021 56 99

Deel deze pagina, kies uw platform: