AVL doorzichtige video-wall

Dé perfecte combinatie van visuele communicatie en sfeerbeleving

NIEUW op de markt – 2019 –

Wilt u graag op een dynamische manier met uw omgeving communiceren door een LED-scherm voor of achter uw raam te hangen en wenst u daarbij ook nog licht binnen te krijgen? Dan is een transparant LED-scherm van AVL dé oplossing waar u naar op zoek bent. Doordat de LED’s in aparte LED-strips opgebouwd worden, kan er tussen deze strips nog licht naar binnen schijnen terwijl van buitenaf de boodschap op het LED-scherm perfect leesbaar is. Laat je ramen voor jou werken! Impactvol communiceren met de omgeving was nog nooit zo gemakkelijk. Deze versie is zeer transparant, heeft een eenvoudigere bevestigingsmethode en heeft een pixelpitch tot wel 6,5 mm. Vanaf buiten heeft dit transparante LED-scherm dezelfde visuele impact als een standaard LED-scherm, maar binnen blijft de lichtinval inval en zichtdoorlatendheid verzekerd.

AVL Doorzichtige video-wall

Door de transparante plexiglas LED-module aan de binnenkant van het raam oppervlak te plakken, veranderen glazen gevels in Dynamische Video Communication Displays.

Helder, licht & transparant

De van plexiglas vervaardigde LED-video module, garandeert de hoogste transparante en het laagste gewicht mogelijk. Met een instelbaar helderheidsniveau van 50 tot 5500 Cd/m2 is dit het helderste, doorzichtige LED-display ter wereld.

Voordelen:

  • Van binnen uit: licht en zicht doorlatend

  • Van buiten uit: dynamisch full color beeld

  • Diverse montagemogelijkheden

  • Lichtgewicht

  • Perfect leesbaar onder alle weersomstandigheden en hoeken

  • Dimmer: energiebesparend en altijd aangepast aan omgevingslicht en content

  • Onderhoudsvriendelijk en geluidloos

Videowall in de receptie
narrowcasting

NARROWCASTING

Bereik uw potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing met narrowcasting van AVL Solutions. Compleet van hardware tot software en content.
Lees meer…
Videowalls in de showroom

VIDEOWALLS

AVL Solutions is uw betrouwbare partner voor opvallende buiten en binnen reclame middels videowalls. Samen zorgen we voor een doeltreffende communicatie richting uw publiek.
Lees meer…
video walls
led schermen

LED WALLS

Trek de aandacht met een Led Video Wall! Ideaal voor krachtige visuele communicatie. AVL Solutions biedt complete Led Wall oplossingen voor binnen én buiten toepassingen.
Lees meer…
audiovisuele ruimte inrichting

RUIMTE INRICHTING

AVL Solutions onderscheidt zich als totaalinrichter van presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer.
Lees meer…

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.
Tel.: 085-021 56 99

AVL Solutions is leverancier van de volgende merken: